مشخصات فیوز های HRC ،کتابی،کاردی،تیغه ای

فیوز های کاردی که به HRC معروف هستند از جمله فیوز های ذوب شونده یکبار مصرف هستند که معمولا برای جریان های بالا مورد استفاده قرار میگرند.این نوع فیوز های به عنوان محدود کننده جریان هم مورد استفاده قرار میگرند.

این نوع فیوز حاوی یک سیم فیوز است که جریان اتصال کوتاه را به طور ایمن برای یک دوره زمانی معین تحمل می کند. در این مدت، اگر عیب برطرف شود، منفجر نمی شود، در غیر این صورت ذوب می شود و مدار را از منبع برق خارج می کند، بنابراین مدار سالم می ماند.
ماده معمولی که برای ساخت فیوز HRC استفاده می شود شیشه است، اما همیشه اینطور نیست. سایر ترکیبات شیمیایی نیز بر اساس عوامل مختلف در ساخت و ساخت فیوز HRC استفاده می شود. محفظه خارجی آن کاملاً هوابند ساخته شده است تا از تأثیر جو بر روی مواد فیوز جلوگیری شود. ایراد اصلی فیوز HRC ظرفیت شکستگی کم و نامشخص فیوز نیمه بسته است.

ولی امتیاز بالایی که دارد قدرت قطع در لحظه ی اتصال کوتاه است،یعنی در قیاس با کلید های مینیاتوری زودتر اتصال کوتاه را قطع میکند ی چیزی در حدود  میلی ثانیه که در قیاس کلید های مینیاتوری که  میلی ثانیه به بالا هستند سریع تر هستند

صفر تا صد آموزش مبانی برق به صورت تصویری وکاربردی ویژه بازار کار 

نکته بعدی در این فیوز ها این است جریان اتصال کوتاه را در کمتر از یک چهارم سیکل قطع میکند.  این فیوز ها به همراه فیوز های فشنگی به اسم فیوز های محدود کننده جریان شناخته میشوند .

گروه فنی مهندسی مهرا صنعت     نماینده فروش محصولات داهوا،برایتون،دزدگیر گودآلارم  150،دزدگیر آنیک

مشخصات فیوز های HRC ،کتابی،کاردی،تیغه ای 1

طول عمر فیوز چاقویی یا HRC  چقدر است؟!

معمولا رفرنس ها و مراجع از 10 سال تا 20  برای عمر فیوز در نظر گرفتن که البته به عوامل زیادی بستگی دارد،

اگر  دمای کارکرد  خیلی سرد یا خیلی گرم باشد، این می‌تواند عمر آن را کاهش دهد.یعنی محیط بسیار تاثیر گذار است. اگر مقصد آب و هوای گرم است، مانند خاورمیانه که دمای آن به طور مرتب بالای 35 درجه سانتیگراد است، این می تواند بر طول عمر آن تأثیر بگذارد. به طور مشابه، کاربردهای صنعتی داغ، مانند ریخته گری، تأثیر خواهد داشت.

 

پست قبلی

خدمات نقشه کشی برق با Eplan

پست بعدی

مشکل کپی کردن در ایپلن ،

4 نظر درباره “مشخصات فیوز های HRC ،کتابی،کاردی،تیغه ای

  1. سلام و عرض ادب و احترام
    من سوالم اینکه:
    ۱_فیوزها هم ساعت کارکرد دارند؟یعنی اینکه بعد از مثلا nساعت عبور جریان قطعه ذوب شونده خراب میشود؟
    ۲_استاندارد در مورد فیوزهای جریان بالا چی میگه.تناسب جریان و زمان
    ممنون میشم اگر پاسخ دهید.

    • سلام دوست عزیز قطعا به دلیل عبور جریان الکتریکی و ماهیتی که داره حرارت تولید میکنه و عنصری که در داخل فیوز هست اصطلاحا مستهلک میشه و کم کم رو به زوال میره،اولش اینطوریه که حد نرمال جریان خودشو عبور نمیده یعنی اگر مثلا 400 آمپره با 300 یا کمتر آمپر ذوب میشه و قطع میکنه، اما عددی که سایت ها و رفرنس ها میدن عدد زیادیه یعنی میگن بین 10 تا 20 سال حتی بیشتر طول عمر دارن اگر جریان مجاز و بدون خطا ازشون عبور کنه ولی در واقع به تجربه کسب کردم نهایت 2الی 3 سال احتمالا شما باید فیوز عوض کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حسابی ندارید؟

یک حساب کاربری ایجاد کنید

مشاوره مهرا صنعت